Dan toch geen FACTS eind oktober door coronacrisis: tickets worden terugbetaald

Al sinds 1993 doen de organisatoren van FACTS hun uiterste best om voor duizenden fans een onvergetelijke bijeenkomst te organiseren in Gent. Alle fans van films, series en games zijn er welkom voor onder meer voorstellingen en om hun favoriete acteurs en actrices te ontmoeten. De coronacrisis steekt FACTS echter stokken in de wielen. De editie, die voor dit jaar verplaatst werd naar 24 en 25 oktober, werd volledig geannuleerd.

“Het is met pijn in het hart dat we u moeten meedelen dat FACTS: The Homeworld Edition, van 24 tot 25 oktober in Flanders Expo Gent, is geannuleerd”, laten de organisatoren weten in een persbericht.

“We zouden de situatie willen omschrijven met een Spider-Man-quote: ‘Niemand kan elk gevecht winnen, maar niemand zou zonder strijd moeten vallen.’ Het FACTS-team heeft op elk niveau hard gevochten, maar wordt uiteindelijk geconfronteerd met een onvermijdelijke realiteit.”

Tickets terugbetaald

Alle bezoekers, exposanten en partners zullen binnenkort persoonlijk gecontacteerd worden via e-mail, met meer informatie rond de volgende stappen. Alle tickets van FACTS zullen worden terugbetaald.

https://www.facebook.com/factsconvention/posts/10158487584835395
Meer
Lees meer...