Left Right
scrollTop top

Familie Beckham krijgt eigen documentaire op Netflix


David Victoria Brooklyn Beckham
© EPA

Na de groten der aarde zoals de Kardashians, de Planckaerts en de Pfaffs, zal nu ook de familie Beckham gevolgd worden. David Beckham sloot een deal met Netflix voor een documentaire over zijn familie.

Een familie die bestaat uit één van de bekendste voetballers aller tijden en één van de vijf Spice Girls, dat spreekt natuurlijk tot de verbeelding. Binnenkort zullen we dankzij Netflix een blik krijgen op het leven van deze bijzondere familie in een nieuwe documentaire.

De familie Beckham

David Beckham en Victoria Adams (ja, ze heeft ook een andere familienaam) zijn al sinds 1997 een koppel. Op dat moment was David Beckham één van de best betaalde voetballers in Groot-Brittannië en maakte Victoria furore als Posh Spice bij de wereldgroep de Spice Girls.

De twee gaven elkaar het jawoord in 1999. Ze hebben ook al vier kinderen samen: drie zonen Brooklyn Joseph (1999), Romeo James (2002) en Cruz David (2005) en één dochter Harper Seven (2011).

Netflix

Het koppel en hun kinderen zullen nu te zien zijn in een nieuwe documentaire op Netflix. Die zal verder inzoomen op hun leven voor én achter de schermen. Zo laten bronnen al weten aan The Sun dat we een kant van David te zien zullen krijgen “die het publiek maar zelden te zien krijgt”.

Voor de exclusieve documentaire zou Netflix maar liefst 16 miljoen pond (17,8 miljoen euro) betaald hebben aan de familie Beckham. In de documentaire zullen beelden zitten van voetballende David Beckham maar ook een inkijk in het persoonlijke leven van het gezin. Het is nog niet geweten wanneer de documentaire zou verschijnen.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  64.498.634
 • Aantal
  doden
  1.492.893
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  582.252
 • Aantal
  doden
  16.911