Nieuw personage in ‘Familie’: Raven, de geheime zoon van Lars

Vanavond verschijnt een nieuw personage in Familie: Raven, gespeeld door de 17-jarige Aaron Blommaert. Hij is de geheime zoon van Lars (Kürt Rogiers). Het staat nu al als een paal boven water dat zijn verschijning heel wat emoties los zal maken. We zien het allemaal op vrijdag 4 september om 20 uur op VTM.

VTM

Lars De Wulf, Kürt Rogiers zijn personage in Familie, heeft het de jongste tijd niet gemakkelijk. Of hij uiteindelijk met Véronique (Sandrine André) en Cédric (Yanni Bourguignon) naar Singapore zal verhuizen, is momenteel nog koffiedik kijken en zijn ex Kathleen (Ann Van den Broeck) stierf deze week aan kanker. Vlak voor haar overlijden onthulde ze echter dat Lars nog een zoon heeft. Die is ondertussen al 17 jaar en heet Raven. Op vrijdag  4 september wordt Lars voor het eerst geconfronteerd met zijn zoon van wie hij nog maar pas weet dat hij bestaat.

(Opnames van Locke & Key seizoen 2 beginnen nog deze maand.)

Zanger van BOBBY

De piepjonge Aaron Blommaert neemt de rol van Raven op zich. Hij is bekend als zanger van de band BOBBY en speelde eerder al mee in de reeks 4eVeR.

“Lars mag dan wel de vader zijn van Raven, die is niet van plan om dat zomaar te aanvaarden”, reageert Blommaert in de kranten van De Persgroep. “Het wordt nog een bijzonder hobbelig parcours. Raven heeft een totaal ander karakter dan zijn vader en daar wringt het schoentje.”

“Hij is wat de vreemde eend in de bijt, mysterieus en introvert. Heel interessant om te spelen, want ik zelf ben ik heel expressief. De toenadering tussen Lars en Raven zal de komende weken nog heel wat stof doen opwaaien in Familie en daar kan ik natuurlijk alleen maar blij mee zijn.”

(Prins Harry en Meghan Markle tekenen exclusieve deal met Netflix.)

Meer
Lees meer...