Famke Louise en Denzel krijgen eigen realityreeks

De Nederlandse zangeres Famke Louise en Denzel Slager, die samen met Aleksandra het eerste seizoen van Love Island won, krijgen hun eigen realityreeks. Daarin kunnen we meekijken bij hun relatie én bij de zwangerschap.

Eind vorig jaar staken de eerste geruchten de kop op dat Denzel van Love Island een koppel zou vormen met de Nederlandse rapster Famke Louise. Hoewel ze die aanvankelijk ontkenden, bevestigden ze recent toch dat ze al enkele maanden samen waren. Niet veel later volgde het nieuws dat ze samen hun eerste kindje verwachten.

Famke & Denzel

Famke Louise en Denzel kondigden het nieuws zelf aan via hun accounts op Instagram. Daarbij deelden ze ook al meteen de eerste teaser voor het programma. In de caption schreven Famke en Denzel alvast wat we mogen verwachten van de reeks. “Ruim een jaar samen, dolverliefd en in verwachting van hun eerste kindje: Famke Louise en Denzel Slager. De nieuwe realityserie Famke & Denzel geeft een uniek en exclusief kijkje in het dagelijks leven van het koppel.”

We zullen het koppel volgen tijdens hun relatie en alles wat daarbij komt kijken. “De camera’s mogen overal bij zijn en het stel deelt meer dan ooit. Zo volgt de achtdelige Videoland Original hen op de voet tijdens alle aspecten van Famke haar zwangerschap, van de zware tot de bijzondere momenten. Ook is de zoektocht naar een nieuw huis, de verhuizing en alles wat daarbij komt kijken exclusief te zien en deelt het stel alles over hun carrièreplannen.”

De reeks zal verschijnen op het Nederlandse online platform Videoland. Voorlopig is het nog niet geweten of de reeks ook naar België zal komen. Denzel liet op zijn Instagram Story wel al weten dat er gewerkt wordt aan een manier om de reeks ook aan hun Vlaamse fans te tonen.

Bekijk hier de teaser voor Famke & Denzel:

Meer
Lees meer...