Left Right
scrollTop top

Fans Britney Spears maken zich opnieuw zorgen na vreemde Instagramposts


Britney Spears
© EPA

Er is de laatste tijd veel te doen rond Britney Spears. De zangeres staat nu al meer dan 10 jaar onder voogdij van haar vader en rechters, waardoor ze geen controle heeft over haar eigen leven. Maar fans maken zich ook zorgen over haar mentale toestand, aangezien de zangeres opnieuw vreemde foto’s en filmpjes post op Instagram.

Fans maken zich opnieuw zorgen over de 38-jarige zangeres Britney Spears. De laatste dagen post ze namelijk opnieuw vreemde foto’s en filmpjes op Instagram, waardoor fans de indruk krijgen dat ze gecontroleerd en gedrogeerd wordt.

Bikini’s

View this post on Instagram

🌹🌹🌹

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

In haar laatste posts op Instagram heeft Britney verschillende filmpjes in bikini gepost. In het eerste vertelt ze: “Dit is exact dezelfde bikini die ik drie dagen geleden droeg om naar het strand te gaan. Maar ik dacht: hey, waarom draag ik hem niet opnieuw? En nu ik toch bezig ben, wil ik jullie de vijf dingen laten weten die je nodig hebt voor een dagje op het strand: een handdoek, olie, zonnebrandcrème, een hond en een hoed. En nu ga ik naar m’n jacuzzi.” Waarna ze wegloopt uit het beeld.

Verschillende fans reageerden al onder de video dat ze zich zorgen maken over de toestand van Britney. “Ik denk dat ze te veel medicatie krijgt, waardoor ze niet beseft wat mensen van haar vragen om te doen”, zo klinkt het bij een fan. “Iets is niet juist … Het lijkt alsof iemand haar teksten schrijft want ze klinkt zo onnatuurlijk en heel … kinderlijk.” Andere fans stellen zich vragen bij de grote armband die Britney draagt en vrezen dat ze daar iets mee verstopt.

Later deelde Britney nog een video waarop ze verschillende bikini’s uitprobeerde.

Hergebruikte foto’s

View this post on Instagram

First pic is the original 🌹🌹🌹 !!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Een andere post die de fans van Britney zorgen baart, is een reeks selfies. Het gaat om dezelfde foto met verschillende filters. Op de foto is ze vrolijk aan het lachen, maar het vreemde is dat de zangeres exact dezelfde foto al twee keer had gepost, waarbij ook de caption exact hetzelfde was.

Ook dit baart de fans van de zangeres zorgen, omdat ze dus duidelijk een oudere foto aan het herposten is in plaats van nieuwe foto’s te maken.

De laatste post die Britney nog deelde was eentje waarin ze – opnieuw in bikini – in haar woonkamer aan het dansen was. In haar caption liet ze daarbij weten dat ze haar haren zonder elastiekje had vastgemaakt. Maar het waren vooral de vreemde dansmoves en uitdrukking van de zangeres die fans zorgen baarden. Zo denken velen dat Britney onder invloed is van zware medicatie of drugs en gedwongen wordt om dit soort filmpjes te maken.

#FreeBritney

Fans maken zich nu al enkele maanden zorgen over Britney omdat ze vrezen dat haar volledige leven gecontroleerd wordt door haar conservatoren. Nadat Britney in 2007 een breakdown had, werd ze onder toezicht gezet van conservatoren. Dat waren haar vader en een rechter.

Onlangs werd de zaak herbekeken, maar dat zorgde nog steeds niet voor vrijheid voor Britney. Daardoor blijft de hashtag #FreeBritney dus nog steeds relevant. Zeker nu de zangeres vreemde foto’s en video’s deelt via Instagram.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755