Left Right
scrollTop top

Fans zijn ontevreden en tekenen petitie voor een nieuw laatste seizoen ‘Game of Thrones’


Fans zijn ontevreden en tekenen petitie voor een nieuw laatste seizoen ‘Game of Thrones’

Het langverwachte achtste en laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ valt niet in de smaak bij honderduizenden fans. Het gaat zelfs zo ver dat ze massaal een petitie ondertekenen om de makers te overtuigen het finale-seizoen op een waardige manier te herschrijven.

David Benioff en D.B Weiss maken zichzelf niet zo populair met het laatste seizoen van Game of Thrones. De schrijvers krijgen veel kritiek en worden zelfs onbekwame auteurs genoemd. De fans gaan er niet zo licht over en ondernemen zelf actie.

‘Game of Thrones’ Emilia Clarke verklaart waarom Daenerys zo vreemd reageerde in die scène.

Petitie aan de gang

Zonder bronmateriaal is het niet altijd evident een nieuw script te schrijven en dat hebben David Benioff en D.B Weiss met het laatste seizoen van Game of Thrones volledig bewezen. Daarom startten fans een online petitie op change.org die de schrijvers moet aanzetten tot het herschrijven van een nieuw laatste seizoen. Na een week heeft de petitie ondertussen al bijna 250.000 handtekeningen verzameld.

Hevige kritiek

Ondanks de torenhoge kijkcijfers van Game of Thrones, komt er dit seizoen enorm veel kritiek uit de bus. Een groot deel van de fans delen dezelfde mening en zijn het bijvoorbeeld niet eens met de verhaallijn die plots veel te snel gaat, te donkere scènes die onduidelijk zijn of de dood van sommige personages die enerzijds niet goed uitgevoerd zijn en daarnaast nog eens out of te blue komen. En dan hebben we het nog niet over Daenerys gehad die plots een transformatie van heldin naar evil drakenkoningin maakt. Volgens de fans gebeurt dat veel te snel en verliest de reeks aan geloofwaardigheid. Het laatste seizoen is bijna afgelopen en vangt veel kritiek. Dus, of we echt van een overwinning aan de eindmeet kunnen spreken, is moeilijk te zeggen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…