‘Fast X’ krijgt ultieme trailer boordevol actiescènes

De release van de voorlaatste Fast & Furious-film Fast X staat voor de deur. Vanaf woensdag 17 mei kan je deze nieuwe film namelijk in de cinema gaan bekijken. In de aanloop daarnaar is er nog een ultieme trailer van bijna vijf minuten gelost.

In 2001 verscheen The Fast and the Furious en was een van de bekendste franchises van het prille millennium gelanceerd. Ondertussen zijn we 22 jaar later en komt op woensdag 17 mei de tiende film uit onder de naam Fast X. Aanvankelijk was het plan om dit de voorlaatste film uit de reeks te maken, maar recent liet Vin Diesel weten dat er mogelijk nog twee vervolgen komen.

Vin Diesel en Jason Momoa

Maar eerst is het dus tijd voor het eerste deel van Fast X, dat zojuist een nieuwe trailer kreeg. Die begint met een overzicht van alles wat Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn crew doorheen de jaren al heeft gedaan. Dat gaat van streetraces en overvallen tot gigantische ondernemingen tegen de sterkste vijanden. “Als het in een auto kon gedaan worden, hebben ze het gedaan”, besluit Aimes (Alan Ritchson) niet zonder enige ironie.

Daarna zien we Dom Toretto en zijn family is actie tegen een nieuwe vijand. Dat is deze keer Dante Reyes, gespeeld door Jason Momoa. Hij is de zoon van de Braziliaanse drugskoning Hernan Reyes (Joaquim de Almeida). Die werd in Fast Five uitgeschakeld door Dom en zijn bende en dus is Dante twaalf jaar later op wraak belust. De meest recente clip en trailer van Fast X focusten dan ook grotendeels op Jason Momoa, de nieuwe grote ster in de franchise. Dante blijkt zijn wraak voornamelijk te focussen op de 8-jarige zoon van Dom Toretto, Brian Marcos (Leo Abelo Perry).

Bekijk hier de trailer van Fast X:

Fast X is vanaf woensdag 17 mei te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...