Fleetwood Mac reageert op virale TikTok … met een TikTok

TikTok is een prachtige plaats. Het platform zorgde er bijvoorbeeld voor dat Dreams van Fleetwood Mac opnieuw gigantisch populair werd. Het nummer uit 1977 was namelijk gebruikt onder een filmpje van een skatende, sap drinkende man, dat viraal is gegaan. En nu hebben Stevie Nicks en Mick Fleetwood hun debuut gemaakt op TikTok. Met een filmpje waarop Dreams te horen is, uiteraard.

Begin deze maand werd Dreams van Fleetwood Mac plots massaal gestreamd. De reden? Een TikTok-filmpje van Doggface208 (die in ’t echt Nathan Apodaca heet). In de video is hij al skatend te zien terwijl hij bessensap uit de fles drinkt. Het filmpje is gemaakt op de tonen van Dreams.

Mick Fleetwood

Sindsdien hebben verschillende leden van Fleetwood Mac gereageerd op het filmpje van Apodaca. De eerste was Mick Fleetwood. Hij maakte z’n debuut op TikTok met z’n eigen versie van de virale video. “Doggface208 had gelijk. Dreams klinkt gewoon anders met bessensap”, schreef ie erbij.

@mickfleetwood

@420doggface208 had it right. Dreams and Cranberry just hits different. #Dreams #CranberryDreams #FleetwoodMac

♬ Dreams (2004 Remaster) – Fleetwood Mac

Stevie Nicks

En ook Fleetwood Mac-zangeres Stevie Nicks heeft haar eerste TikTok-filmpje gemaakt. De ondertussen 72-jarige Amerikaanse zingt Dreams terwijl ze haar rolschaatsen aantrekt. Op de achtergrond is (uiteraard) een fles bessensap te spotten.

De ‘originele’ video bekijken? Dat kan je hier:

Nieuwe auto

Sinds z’n video viraal ging, heeft Apodaca al heel wat meegemaakt. Zo heeft Ocean Spray, het merk van het sap dat hij in z’n filmpje drinkt, hem een auto cadeau gedaan. Die truck showde hij later … via TikTok uiteraard.

@420doggface208

Thanks for the new wheels ocean spray! 🙏. @tomhayes603 #oceanspray

♬ original sound – doggface208
Meer
Lees meer...