Meisje van 4 gaat viraal op TikTok omdat ze helemaal niets doet tijdens dansoptreden

Viraal gaan op TikTok door helemaal niets te doen? Het kan. De 4-jarige Charlie demonstreert hoe dat in z’n werk gaat. Charlie was een van de meisjes die een dansoptreden gaf, maar daar had ze duidelijk geen zin in.

We herinneren ons allemaal nog wel de schoolfeesten uit de kleuterklas, waarbij we een dansje moesten doen, maar elke klas wel een kindje had dat er eigenlijk geen zin in had. Wel, Charlie is zo’n kindje. En ze is daardoor nu viraal gegaan op TikTok.

4,5 miljoen views, geen enkele spier bewogen

Het filmpje werd gepost door de TikTokker Caleb (@chubbybeagle). Hij ging kijken naar het dansoptreden van z’n nichtje, maar het was een ander meisje dat de aandacht trok. En dat door helemaal niets te doen. Caleb filmde het meisje en postte de video op TikTok met de boodschap: “Ik ging naar het openlucht dansoptreden van m’n nichtje en daar was ik getuige van deze legend“.

Die legend bleek uiteindelijk de vierjarige Charlie te zijn. Tijdens het volledige optreden van meer dan zes minuten bleef ze stokstijf staan. BuzzFeed News nam contact op met de moeder van Charlie en die legde uit waarom Charlie niet meedeed met de rest. “Ik heb haar gevraagd waarom ze niet meedanste een ze zei dat er te veel mensen waren.”

Op het einde danste Charlie trouwens wel even mee. “We waren verbaasd dat Charlie op het einde wel meedanste. Ik denk dat het kwam omdat ze toen op de achterste rij stond. Als ze in een kleine groep is met mensen die ze kent is ze heel uitbundig en enthousiast”, zo laat haar mama nog weten.

Maar hey, de kindjes die wel meedansten werden niet TikTok-famous. Veel mensen halen alles uit de kast om TikTok-famous te worden, maar Charlie heeft er geen millimeter voor moeten bewegen. En zo werd ze al meer dan 4,5 miljoen keer bekeken en kreeg ze al meeer dan 1,3 miljoen likes.

@chubbybeagle

Went to my niece’s outdoor dance recital and witnessed this legend. ##dancrecital ##legend

♬ original sound – chubbybeagle
Meer
Lees meer...