Left Right
scrollTop top

Foo Fighters lost op oudejaarsavond om middernacht nieuw nummer


Foo Fighters Oudejaarsavond Nieuw Nummer
© Foo Fighters-frontman Dave Grohl – Isopix (Foto: Amy Harris/Invision/AP)

Het gloednieuwe album van Foo Fighters verschijnt pas in februari. Maar geleidelijk aan laten de rockers al muziek van dat album op de wereld los. Begin november verscheen het nummer Shame Shame. En om het nieuwe jaar goed in te zetten, lost Foo Fighters nog een nieuwe track. No Son Of Mine verschijnt wereldwijd om middernacht op oudejaarsavond.

“Nieuw jaar, nieuwe muziek”, schreven de mannen van Foo Fighters gisteren op sociale media. “En hoe vroeger hoe liever.” Wat dat laatste betekent, hebben ze vandaag duidelijk gemaakt. In de allereerste minuut van het nieuwe jaar verschijnt namelijk een nieuw nummer van het album ‘Medicine At Midnight’.

No Son Of Mine

Overal ter wereld wordt om klokslag middernacht tussen 31 december 2020 en 1 januari 2021 het nummer No Son Of Mine uitgebracht. Op die manier willen de rockers de hele wereld het nieuwe jaar met Foo Fighters laten inzetten.

Samen met de aankondiging, hebben Dave Grohl en co ook de eerste 12 seconden van het nummer op de wereld losgelaten. Het is een op en top Foo Fighters nummer, met sterke gitaren en een dwingende drum.

‘Medicine at Midnight’

No Son Of Mine is het zesde nummer op ‘Medicine at Midnight’. Het is het tweede nummer van het album dat op de wereld zal worden losgelaten. Begin november kondigden de mannen van Foo Fighters hun aankomende album nog aan met de release van Shame Shame.

‘Medicine at Midnight’ verschijnt op 5 februari. Het nummer No Son Of Mine wordt op oudejaarsavond om middernacht gereleased.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • België
 • Aantal
  besmettingen
  939.309
 • Aantal
  doden
  23.636