‘Friends’-actrice Courteney Cox danst ‘The Routine’ met Ed Sheeran

De hype rond de populaire sitcom Friends is sinds het uitkomen van de langverwachte reünie opnieuw springlevend. Ook dingen die daar niet ter sprake kwamen, komen zo weer boven water. Courteney Cox (Monica in de reeks) doet daar vrolijk aan mee door met zanger Ed Sheeran een van de meest iconische momenten uit Friends na te spelen.

Het dansje The Routine is al meer dan 21 jaar oud. Het was tijdens Friends te zien in ‘The One With The Routine’, de tiende aflevering van seizoen zes. Daarin willen Ross en Monica tijdens de opnames van Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve wanhopig in beeld komen. Als ultiem redmiddel dansen ze daarom een dansje dat ze als kinderen geleerd hebben. Het leverde een hilarische scène op die voor velen nog steeds één van de favoriete momenten uit Friends is.

Lees ook: Hoeveel kreeg de cast van ‘Friends’ betaald voor de reünie?

Friends: The Reunion

Het was dan ook opvallend dat er van The Routine geen sprake was tijdens Friends: The Reunion. Regisseur Ben Winsten verklaarde recent in een interview met The Hollywood Reporter dat die plannen er nochtans waren. David Schwimmer (Ross) en Courteney Cox (Monica) hadden er echter niet veel zin in en het paste ook niet echt in de nu al volle reünieaflevering.

Enkele dagen na het verschijnen van Friends: The Reunion krijgen we nu toch het remake van het iconisch dansje van de Gellers te zien. Courteney Cox deelde namelijk op haar Instagram een clipje waarin ze The Routine doet met niemand minder dan Ed Sheeran. De actrice en de zanger zijn al langer goede vrienden, maar dat hij probleemloos Ross zou kunnen vervangen, hadden we niet direct zien aankomen.

Bekijk de originele clip van The Routine in Friends

https://www.youtube.com/watch?v=ISCrrkSg8Zw
Meer
Lees meer...