Friends forever: Monica en Chandler weer even een koppel

Het is alweer tien jaar geleden dat de zes vrienden uit de Amerikaanse sitcom Friends uit elkaar gingen om hun eigen leven en carrière verder te zetten. Twintig jaar geleden begon het verhaal voor de acteurs en de aflevering in 2004 was niet het einde van hun samenwerking. Toen Matthew Perry deze week in de serie Cougar Town naast Courteney Cox verscheen, was dat de zoveelste minireünie in een decennium.

Het feestjaar van Friends werd symbolisch ingezet, want ook in Cougar Town speelden Perry en Cox heel even een koppel. Ze stonden zelfs op trouwen, ware het niet dat het personage van Matthew Perry vergeten te vertellen was dat hij al getrouwd is. Het tv-koppel van tien jaar geleden zal dus geen koppel in de serie blijven. Tijdens het lopen van de credits op het einde van de aflevering maakte Perry van de kans gebruik om zijn tegenspeelster Monica in plaats van Jules te noemen.

TBS

De voorbije jaren zijn de Friends van weleer nog vaker in elkaars show als gastacteurs verschenen. Een klein overzichtje:

1. Monica en Chandler in Go On

In maart vorig jaar kwamen Courtney Cox en Matthew Perry elkaar al eens tegen toen de actrice in zijn kortstondige NBC-show Go On verscheen. Zijn rolletje in Cougar Town was dus mogelijk een wederdienst.

2. Phoebe en Monica in Cougar Town

3. Monica, Ross en Joey bij Phoebe in Web Therapy

In de video zien we Matt LeBlanc met Lisa Kudrow in haar show Web Therapy. Ook David Schwimmer en Courteney Cox maakten hun opwachting in dit programma.

4. Rachel en Monica kussen in Dirt

5. En Rachel ging voor Ellen DeGeneres op bezoek bij Monica en Chandler

Meer
Lees meer...