‘Friends’-reünie: Lady Gaga en Lisa Kudrow (Phoebe) brengen duet van ‘Smelly Cat’

De Friends-reünie die eergisteren in de Verenigde Staten uitkwam op HBO Max zat vol met verrassende gasten. Eén daarvan is Lady Gaga. De zangeres bracht op de iconische gele sofa in Central Perk een duet van Smelly Cat met Lisa Kudrow (Phoebe Buffay).

Heel wat woorden, quotes en zinnen uit de tien seizoenen van Friends zijn legendarisch geworden, maar weinig zaken kunnen tippen aan Smelly Cat, de aanstekelijke oorwurm van Phoebe Buffay. Een verwijzing naar het nummer kon dan ook niet ontbreken tijdens Friends: The Reunion dat deze week op HBO Max verscheen en later via Streamz en Play4 te zien zal zijn.

Lees ook: Hoeveel kreeg de cast van ‘Friends’ betaald voor de reünie?

Central Perk

Om het lied alle eer te geven die het verdient, werd Lady Gaga erbij gehaald. Zij zette haar naast Lisa Kudrow in de bekende zetel in Central Perk en bracht samen met haar een duet van Smelly Cat waarbij later ook een gospelkoor te horen is.

“Bedankt dat je in Friends de persoon was voor ons allemaal die, ik weet niet zeker of dit de juiste manier is om het te zeggen, anders was of juist degene die echt zichzelf was”, zei Lady Gaga na afloop aan Kudrow.

De actrice reageerde zoals Phoebe waarschijnlijk echt zou gereageerd hebben. “Niet slecht … Dat was echt heel goed, dat was zo geweldig … Maar ik denk nog steeds dat het beter is als het alleen ik is die zingt”, klonk het.

Luister hier naar Smelly Cat van Lady Gaga met Lisa Kudrow

Meer
Lees meer...