Komt er in de toekomst nog een ‘Friends’-reünie? Courteney Cox geeft antwoord

Zeventien jaar na de laatste aflevering van Friends zijn de zes hoofdrolspelers eindelijk opnieuw samen te zien in Friends: The Reunion. Nu die langverwachte reünie er is, vragen heel wat fans zich meteen af wanneer ze de volgende keer zullen samenkomen. Voor hen heeft Courteney Cox echter slecht nieuws.

De langverwachte Friends-reünie verscheen eergisteren eindelijk op HBO Max. Bij ons moet je wel wachten tot 1 juni om ze te zien via Streamz en Play4, al toonde De Cooke & Verhulst Show gisteren wel al een kleine preview.

Eénmalig

Zeventwintig jaar na de eerste aflevering en zeventien jaar na de laatste kunnen we in een twee uur durende reünie opnieuw genieten van Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en Matthew Perry op de iconische set van Friends. Dat leverde emotionele situaties en openhartige bekentenissen op.

Lees ook: Hoeveel kreeg de cast van ‘Friends’ betaald voor de reünie?

Toch is het zestal niet van plan om in de toekomst nog eens officieel samen te komen. “Het zal me echt aan het huilen brengen, maar dit zal de laatste keer ooit zijn dat ons als groep over Friends wordt gevraag, dat we dit zullen doen”, zegt Courteney Cox (Monica) op het einde van de reünie. “We gaan dit over 15 jaar niet opnieuw doen.”

Etentje

Een officiële reünie zit er dus niet meer in, maar toch hebben de acteurs wel het voornemen om onderling vaker opnieuw af te spreken. : “Ik zal je één ding vertellen: we wachten niet zo lang op een etentje”, voegde Cox eraan toe. Ook Jennifer Aniston denkt er zo over. “We zullen niet zo lang wachten om samen te komen”, zegt ze bevestigend.

Meer
Lees meer...