Exclusief fragment ‘Friends’-reünie te zien in ‘De Cooke & Verhulst Show’

Op dinsdag 1 juni wordt de langverwachte reünie van Friends uitgezonden op Play4 en zal de special ook te vinden zijn in de catalogus van Streamz. Om het publiek extra warm te maken, hebben James Cooke en Gert Verhulst al een eerste exclusief fragment getoond in De Cooke & Verhulst Show.

Het was lang onduidelijk hoe we de reünie van Friends in ons land konden zien. Maar dankzij Streamz en Play4 kunnen we op dinsdag 1 juni meegenieten van de eenmalige reünie van zes bekendste vrienden ter wereld. Om dat te vieren, toonden James Cooke en Gert Verhulst al een exclusief fragment uit de special tijdens De Cooke & Verhulst Show.

Friends: The Reunion

In het fragment krijgen we te zien hoe de zes acteurs herinneringen ophalen in de nagebouwde set van hun stamkoffiehuis Central Perk. We komen te weten dat de acteurs elk een kleur stickers hadden, die aangaf waar ze moesten staan tijdens een scène. Toen Matt LeBlanc (Joey) iets te hard naar zijn sticker aan het kijken was, viel hij letterlijk binnen in Central Perk. Het aanwezige publiek (want Friends werd opgenomen voor een livepubliek) kon daar toen kostelijk mee lachen, waardoor Matthew Perry (Chandler) hetzelfde deed.

Lees ook: Hoeveel kreeg de cast van ‘Friends’ betaald voor de reünie?

Omdat de special al uitgezonden werd in de Verenigde Staten, zijn we er al het een en ander over te weten gekomen. Zoals dit sappige weetje over Jennifer Aniston en David Schwimmer.

Bekijk hier het fragment dat getoond werd in De Cooke & Verhulst Show:

Friends: The Reunion is op dinsdag 1 juni te zien op Play4 om 20.35 uur. Vanaf diezelfde dag kan je de special ook vinden in de catalogus van Streamz.

Meer
Lees meer...