Game ‘House of the Dragon: DracARys’ is nu ook in België beschikbaar

HBO heeft voor de nakende lancering van House of the Dragon ook meteen een nieuw spel gelanceerd. De mobiele game DracARys bestaat al even, maar is nu ook in België beschikbaar. In het spel is het de bedoeling dat je Pokémon-gewijs je eigen draak opvoedt.

House of the Dragon gaat komend weekend van start. Die eerste spin-off van Game of Thrones is gebaseerd op het boek Fire & Blood van George R.R. Martin dat verscheen in 2018. Het verhaal speelt zich zo’n 200 jaar en acht generaties voor de gebeurtenissen in Game of Thrones af.

De reeks draait rond de House Targaryen, de eeuwenoude familie die gekend stond om zijn draken. De programmamakers maakten dan ook al bekend dat er maar liefst 17 draken te zien zullen zijn in het programma, waarvan 9 al in het eerste seizoen.

House of the Dragon: DracARys

House of the Dragon: DracARys
HBO

Om de hype rond House of the Dragon nog wat groter te maken, wordt de reeks vergezeld van een game. In de House of the Dragon: DracARys is het bedoeling dat je je eigen draak uitbroedt en grootbrengt. Dat doe je door een ei te kiezen, er Valyrian tegen te spreken en ten gepaste tijde eten te geven. Op die manier zal je persoonlijke draak, die je ook een naam kan geven, groter en groter worden.

Het spel is volledig Augmented Reality en doet op die manier wat denken aan Pokémon Go. Zo is het mogelijk om je eigen persooonlijke draak rondom jou te doen vliegen of op je bed of bureau te laten zitten. De DracARys-app vind je op Google Play voor Android-toestellen. Apple-gebruikers kunnen terecht in de App Store. De game is al even beschikbaar, maar is nu ook recent in België gelanceerd.

Bekijk de aankondiging van House of the Dragon: DracARys:

House of the Dragon is vanaf 21 augustus te zien op HBO Max en bij ons vlak daarna via Streamz.

Meer
Lees meer...