‘House of the Dragon’ krijgt nieuwe trailer vlak voor release

House of the Dragon, de eerste spin-off van Game of Thrones, gaat komend weekend van start. De release van de eerste aflevering daarvan staat in de Verenigde Staten namelijk gepland voor 21 augustus 2022. Amper één dag later kan je in België al terecht op Streamz. Om je warm te maken voor House of the Dragon lanceerde HBO nog een nieuwe trailer.

Fans van Game of Thrones kunnen vanaf volgende maand opnieuw genieten van een nieuwe reeks. Meer dan drie jaar na het einde van Game of Thrones komt nu de prequel House of the Dragon. De release van de eerste aflevering daarvan staat in de Verenigde Staten gepland voor 21 augustus 2022. Amper één dag later kan je in België al terecht op Streamz. De eerste recensies van House of the Dragon zijn alvast unaniem positief.

Troonopvolging van King Viserys Targaryen

De prequel House of the Dragon is gebaseerd op het boek Fire & Blood van George R.R. Martin dat verscheen in 2018. Het verhaal speelt zich zo’n 200 jaar en acht generaties voor de gebeurtenissen in Game of Thrones af. De reeks zal dieper ingaan op de zogenaamde Dance of the Dragons. Dat is de naam die gegeven werd aan de strijd om de troonopvolging van King Viserys Targaryen (Paddy Considine).

Onder andere zijn jongere broer Daemon Targaryen (Matt Smith), zijn dochter Rhaenyra Targaryen (Emma D’Arcy) en Aegon II (Tom Glynn-Carney), zijn zoon uit een nieuw huwelijk met Alicent Hightower (Olivia Cooke), zullen strijden voor de Iron Throne. Elk heeft daarbij zijn voor- en tegenstanders … en natuurlijk zijn er ook heel wat draken betrokken in de strijd.

Bekijk hier de nieuwe trailer van House of the Dragon:

House of the Dragon is vanaf 21 augustus te zien op HBO Max en bij ons vlak daarna via Streamz.

Meer
Lees meer...