‘Game of Thrones’-actrice Sophie Turner (Sansa) reageert hilarisch op ‘die scène’ van Arya

‘Game of Thrones’-actrice Sophie Turner (Sansa) reageert hilarisch op ‘die scène’ van Arya

Het achtste seizoen van ‘Game of Thrones’ heeft er ondertussen al twee afleveringen opzitten. Met nog vier afleveringen te gaan, heeft Arya een mijlpaal in haar leven bereikt en daar had haar televisiezus Sophie Turner nog iets over te zeggen. 

Game of Thrones heeft er een interessante aflevering opzitten. Er werd vooral veel afscheid genomen, maar een personage maakte kennis met iets nieuw. Arya Stark (Maisie Williams) deelde de lakens, nu ja: de schapenvelletjes, met Gendry in een scène die heel wat wenkbrauwen deed fronsen. Ook die van Sophie Turner, die in Game of Thrones de zus van Arya speelt.

“Bunny hop hop hop”

De tweede aflevering van het laatste seizoen van Game of Thrones zit er dus al op en de scène waarover het meeste gesproken wordt, is zonder twijfel die waarin Arya Stark aan haar jeugdvriend Gendry vraagt om haar te ontmaagden. Maar voor alle duidelijkheid: Arya is geen twaalf meer in de reeks, maar is nu een jonge vrouw van achttien.

De aflevering viel voor de Amerikaanse kijkers gelijk met Pasen. Daarom had Sophie Turner nog een paasboodschap voor haar televisiezus Maisie Williams. Op haar Instagram Story plaatste ze een video, waarin ze Maisie tagde. Haar boodschap was klaar en duidelijk. “In honour of Easter I guess Game of Thrones wanted the storyline to have a little Easter bunny hop hop hopping into that pussay. And that’s the tea.” Waarna ze een slokje nam van haar glas wijn.

Dat Sophie haar televisiezus een beetje plaagt, komt niet als een verrassing. Sophie en Maisie hebben in de tijd dat ze de Stark-zusjes spelen een hechte vriendschap opgebouwd en zijn naast het scherm dus nog een pak hechter dan in de reeks.

“And that’s the tea”

Het is overigens niet de eerste keer dat Sophie Turner op Instagram vertelt wat “the tea” is. In haar vorige reeks liet ze zo onder andere weten dat Khloé en Kourtney haar favoriete Kardashians zijn en dat Queen Elisabeth niet echt de Queen van Engeland is, maar dat ze eigenlijk de Queen is van haar handtassen te matchen met haar jassen.

Op het einde van die reeks maakt ook haar verloofde Joe Jonas een cameo. Wanneer Sophie vertelt dat Busted eigenlijk de grootste boysband uit de noughties (nillies) en dus niet de Jonas Brothers. Of Sansa op het einde van Game of Thrones op de Iron Throne zal belanden, is nog onduidelijk. Maar wij willen gerust een troon voor haar bouwen, die van de Queen van Instagram.

Gesponsorde artikelen