‘Game of Thrones’-spin-off ‘House of the Dragon’ krijgt eerste trailer

House of the Dragon, de langverwachte eerste spin-off van de blockbusterreeks Game of Thrones, heeft eindelijk een eerste lange trailer gekregen. Daarin krijgen we alle recepten te zien die we van de HBO-franchise gewoon zijn: prachtige decors, epische dialogen en bloederige gevechten.

Meer dan drie jaar na het einde van Game of Thrones komt HBO eindelijk met een spin-off die zich afspeelt in dezelfde gekende wereld van Westeros. House of the Dragon is vanaf 21 augustus te zien op streamingdienst HBO Max en zal bij ons waarschijnlijk te bekijken zijn via Streamz. De nieuwe reeks bestaat uit tien afleveringen, die waarschijnlijk eenmaal per week zullen verschijnen.

House Targaryen

Dit langverwachte vervolg op Game of Thrones speelt zich eigenlijk zo’n 200 jaar voor de start van die reeks af en toont het verhaal van House Targaryen. We krijgen daarbij vooral de val te zien van die roemrijke familie die eeuwenlang heerste over Westeros. Zij hadden namelijk als enige draken en konden zo de macht in handen houden.

In de zopas geloste trailer van HBO krijgen we te zien hoe de Targaryens het steeds moeilijker zullen krijgen om die macht vast te houden. Intriges, oorlogen en natuurlijk hun beruchte draken zullen bij die ondergang ongetwijfeld een grote rol spelen. Hoe dat alles precies verloopt, komen we dus te weten vanaf 21 augustus, maar met de trailer van House of the Dragon is er nu alvast een voorproefje.

Bekijk hier de trailer van House of the Dragon:

House of the Dragon verschijnt vanaf 21 augustus op HBO Max en kort daarna op Streamz.

Meer
Lees meer...