‘Game Of Thrones’-ster Kristofer Hivju (Tormund) eerste naam voor FACTS in oktober

De Noorse acteur Kristofer Hivju komt naar FACTS Fall 2019, op zaterdag 19 en zondag 20 oktober in Flanders Expo Gent. Hij is het best bekend voor zijn rollen in Game Of ThronesFast & Furious 8 en After Earth.

Met zijn Game Of Thrones-personage Tormund Giantsbane werd Hivju bijna meteen een wereldwijde favoriet, terwijl hij zich al meppend, bluffend en kopstotend een weg baande van seizoen 3 tot aan de allerlaatste aflevering.

Hollywood merkte algauw zijn acteertalenten op en gaf hem de kans om te schitteren in onder meer The Fate Of The Furious als Rhodes, de rechterhand van Charlize Therons personage. Hij speelde ook als de Security Chief in M. Night Shyamalans After Earth.

Beroemdheid in de Scandinavische regio

Hij mag vandaag dan vooral wereldfaam vergaard hebben door zijn Game Of Thrones-passage, maar Kristofer Hivju was daarnaast ook al een beroemdheid in de Scandinavische regio. Met hoofdrollen in onder andere de films Operation North Pole, het schitterende Turist en de binnenkort te verschijnen reeks TWIN waarin een vrouw de dood van haar echtgenoot probeert te verhullen door hem te vervangen door zijn identieke tweelingbroer.

Kristofer Hivju is de eerste gastacteur van FACTS Fall 2019, op zaterdag 19 en zondag 20 oktober in Flanders Expo Gent. Hij zal er beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningen en panels op beide dagen. Meer info over FACTS vind je hier.

Meer
Lees meer...