Geliefd ‘Grey’s Anatomy’-personage keert na 9 jaar terug

Grey’s Anatomy blijft z’n kijkers verbazen. Nadat eerder al McDreamy terugkeerde, keert in de aflevering die volgende week wordt uitgezonden op ABC nog een geliefd personage terug. In de teaser voor de aflevering van volgende week is Lexie Grey opnieuw te zien. Zij verdween negen jaar geleden uit de reeks.

In de aflevering van Grey’s Anatomy van 1 april keert er nog een personage terug. Lexie Grey (Chyler Leigh) keert na negen jaar terug naar de reeks. Zij overleed na de vliegtuigcrash in het achtste seizoen van Grey’s Anatomy, maar zal dus toch nog te zien zijn.

Lexie Grey

In het zeventiende seizoen van Grey’s Anatomy maakte McDreamy (Patrick Dempsey) al enkele keren zijn opwachting. Daarnaast kregen we ook George O’Malley (T.R. Knight) al opnieuw te zien. Maar nu keert er nog een populair personage terug. In een vooruitblik voor de aflevering van volgende week krijgen we op het ondertussen gekende strand de reünie van de zussen Meredith en Lexie te zien.

Lexie komt dus niet écht terug, maar zal net zoals McDreamy en George O’Malley in een droom te zien zijn op het strand. Lexie Grey overleed in de vliegtuigcrash in het achtste seizoen. Het ziekenhuis Seattle Grace Mercy West werd herdoopt naar het Grey Sloan Memorial Hospital na het overlijden van Lexie Grey en Mark Sloan in die vliegtuigcrash. Het is nog niet geweten of Lexie maar in één aflevering te zien zal zijn of meermaals zoals McDreamy.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van 1 april:

Meer
Lees meer...