Georgina Rodríguez verschijnt voor het eerst in het openbaar na overlijden pasgeboren zoontje

Georgina Rodríguez, de vriendin van topvoetballer Cristiano Ronaldo, werd recent gespot op het filmfestival van Cannes. Daarbij verscheen ze in een stijlvolle lederen jumpsuit en later in een glinsterende jurk op de rode loper. Dit zou de eerste keer zijn dat ze buitenkomt in het openbaar na het tragisch overlijden van hun babyzoontje.

De 28-jarige Georgina Rodríguez, de vriendin van de wereldbekende voetballer Cristiano Ronaldo, schitterde recent op het filmfestival in Cannes. Het is haar eerste publieke verschijning sinds de tragische dood van haar pasgeboren zoontje. Het sterrenkoppel heeft onlangs een tweeling gekregen, maar verloor daarbij jammer genoeg één van hun kindjes, een jongetje. Hun ander kindje, een meisje, stelt het goed.

Cannes

Momenteel gaat de 75ste editie van het filmfestival van Cannes door in – uiteraard – Cannes, in Frankrijk. Daar verschenen al een heleboel sterren in de meest verbluffende outfits. Een verassende verschijning vandaag, op woensdag 25 mei, was echter Georgina Rodríguez. Het is namelijk de eerste keer dat de vriendin van Ronaldo in het openbaar verscheen sinds zij één van hun pasgeboren kindjes verloren.

Rodríguez werd eerst gefotografeerd aan de ingang van het Martinez Hotel in Cannes. Ze zag er geweldig uit gekleed in een stoere, volledig lederen jumpsuit. Ze werkte de look af met een designer zonnebril en een feloranje tas van Hermès. Later verscheen ze ook op de rode loper in een chique, glinsterende jurk voor de screening van de veelbesproken biopic Elvis met Austin Butler in de hoofdrol.

Recent kreeg het model een eigen documentaire op Netflix, Soy Georgina, genaamd. Daarin toont Rodríguez ons wie deze bekende voetbalvrouw écht is.

Bekijk de looks van Georgina hieronder:

Georgina Rodríguez aan het Martinez Hotel in Cannes op 25/05/22 – bron: Arnold Jerocki/Getty Images
Georgina Rodríguez woont de screening van Elvis bij op het filmfestival van Cannes in Frankrijk op 25 mei 2022 – bron: Pascal Le Segretain/Getty Images

Tweeling

Georgina zal hoogstwaarschijnlijk genieten om eventjes weg te zijn van Manchester, waar Ronaldo momenteel speelt. Onlangs was het koppel ook samen op vakantie geweest naar Portugal, waar de voetballer oorspronkelijk van komt. De twee onthulden recent de naam van hun dochtertje, Bella Esmeralda. Daarbij deelden ze op Instagram ook de eerste beelden van de nieuwste aanvulling van hun gezin.

Ze deelden het tragische nieuws van het overlijden mee op sociale media: “Het is met ons diepste verdriet dat we moeten aankondigen dat onze babyjongen is overleden”. “Het is de grootste pijn die een ouder kan voelen. Alleen de geboorte van ons meisje geeft ons de kracht om dit moment met enige hoop en geluk te beleven. We willen de artsen en verpleegkundigen bedanken voor al hun deskundige zorg en steun”, stond er geschreven.

Meer
Lees meer...