Left Right
scrollTop top

Geruchten: volgende iPhone SE krijgt 5G, maar geen nieuw design


iPhone SE doos
© iPhone SE – Bron: Shutterstock

De volgende iPhone SE zal er qua uiterlijk zo goed als hetzelfde uitzien als zijn voorganger, maar krijgt intern wel een serieuze upgrade. Zo zou het toestel voorzien worden van de A15-processor en compatibel zijn met 5G.

In het nieuws: Nu de iPhone 13 is voorgesteld, krijgen we niet alleen de eerste geruchten over de iPhone 14, maar ook steeds concreter nieuws over de derde generatie iPhone SE. De Japanse blog MacOtakara bevestigt dat die nieuwe iPhone SE er zou aankomen in het voorjaar van 2022 en komt ook met concrete specificaties.

Wat mogen we verwachten van de iPhone SE 2022?

  • De nieuwste geruchten over de volgende generatie iPhone SE lijken eerdere berichten te bevestigen. Zo zou het design van het toestel gelijk blijven aan de voorganger uit 2020 en komt er dus geen groter model. De derde generatie iPhone SE zal dus opnieuw een 4,7-inch Retina HD-scherm en Touch ID krijgen. Er is dus nog steeds een fysieke Home-knop aan de onderkant van het scherm.
  • Intern komt er wel een serieuze upgrade, want Apple zal het toestel voorzien van dezelfde A15-processor die het gebruikt in de iPhone 13.
  • De nieuwe iPhone SE zou ook compatibel zijn met 5G.
  • Volgens MacOtakara zal het toestel in december van dit jaar in productie gaan. In het voorjaar van 2022 zou de nieuwe iPhone SE dan gelanceerd worden.

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…