‘Gilmore Girls’-acteurs wilden Lane met Dave Rygalski samen zien

In Gilmore Girls hebben we heel wat koppeltjes de revue zien passeren. Maar één van de meest memorabele moet wel Lane Kim en Dave Rygalski geweest zijn. Lane en Dave waren een topkoppel, en dat vinden acteurs Keiko Agena en Adam Brody nu ook nog steeds!

Het grootste deel van de wereld kent Adam Brody als Seth Cohen uit The O.C. en ondertussen ook als echtgenoot van Gossip Girl-actrice Leighton Meester. Maar Brody heeft z’n carrière als acteur voor een stuk te danken aan z’n rol als Dave Rygalski in Gilmore Girls.

Hep Alien

Dave is één van de originele leden van Hep Alien, de band waarvan Lane Kim (Keiko Agena) de drummer was. Dave was voor het eerst in Gilmore Girls te zien toen hij in de aflevering Application Anxiety reageerde op Lanes zoekertje. De twee starten samen met Zach Van Gerbig en Brian Fuller Hep Alien.

Dave en Lane worden verliefd, en hij slaagt er zelfs in om haar extreem strenge moeder Mrs. Kim van hem te overtuigen. De mooiste zet van Dave Rygalski om Lanes hart (en dat van haar moeder) te veroveren? De woorden in z’n bijbel: “Deze bijbel is van God, maar wordt gebruikt door Dave Rygalski.”

Stemmen

Amper één seizoen hebben we van Lane en Dave kunnen genieten, want Adam Brody heeft Gilmore Girls verlaten om mee te spelen in The O.C.. Dat was niet helemaal wat de acteurs hadden willen zien gebeuren. Keiko Agena sprak namelijk eens (virtueel) af met Adam Brody voor een Instagram TV-filmpje.

Het doel van het filmpje was om zoveel mogelijk kijkers ervan te overtuigen om begin november te gaan stemmen voor de volgende Amerikaanse president. Maar toch hebben de twee acteurs het even over hun fictieve romance gehad. En ze waren het er allebei over eens: Lane en Dave hadden end game moeten zijn.

https://www.instagram.com/tv/CFikTaQnO6v/

Gilmore Girls én Gilmore Girls: A Year In The Life zijn volledig terug te vinden op Netflix. In een gat gevallen na het bingen? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...