Girl power! Jill Biden en Symone D. Sanders beschermen Joe Biden van boze vegans

In veertien Amerikaanse staten werd op Super Tuesday gestemd bij de democratische voorverkiezingen. De grote winnaar werd Joe Biden, die nu opnieuw meedoet voor de overwinning. Maar tijdens z’n speech werd Biden belaagd door protesterende vegans. Gelukkig kwamen zijn vrouw Jill en zijn adviseur Symone D. Sanders hem te hulp.

Joe Biden werd op Super Tuesday de grote winnaar. Met zijn overwinningen in tien staten, waaronder het grote Texas, heeft hij nu het meeste kiesmannen achter zich. Maar tijdens zijn speech in Los Angeles werd het even onrustig.

Vegans

Tijdens de speech van Sanders stormde een protesterende vegan het podium op. Ze had een banner bij met daarop “Let dairy die“, “Laat zuivelproducten sterven” dus. De demonstrant werd al snel tegengehouden door een beveiligingsagent, maar ook Jill Biden (in de groene blazer), de vrouw van Joe, was gealarmeerd. Zij beschermde haar echtgenoot door hem af te blokken met haar lichaam. De demonstrant werd van het podium gesleurd en het gevaar leek geweken.

Maar toen kwam er nog een tweede demonstrant het podium opgestormd. Jill probeerde de tweede vrouw weg te duwen van haar man. En toen was het aan Symone D. Sanders (in de gestreepte blazer), de senior advisor van Joe Biden. De adviseur stormde het podium op en sleurde de herrieschopper eigenhandig het podium af.

Nagel verloren

Na het incident kon Symone D. Sanders er duidelijk mee lachen. Zo tweette ze: “Ik heb een nagel gebroken”, samen met de hashtag #SuperTuesday. Ze kwam er dus niet helemaal zonder kleerscheuren vanaf.

Maar gelukkig was de redding nabij en kon Symone haar nagel al snel laten herstellen in het nagelsalon. Ook dat deelde ze via Twitter.

Maar ook de rest van Twitter kon vooral lachen met het incident:

https://twitter.com/MattShep88/status/1235059404916977664
Meer
Lees meer...