‘Goosebumps’-reboot staat nu op Disney+

Het is oktober dus Halloween komt eraan en dat viert Disney+ dit jaar met de terugkeer van een populaire horrorreeks. Vanaf vandaag kan je op de streamingdienst kijken naar de reboot van Goosebumps, de populaire horrorreeks uit de nineties.

Goosebumps was van 1995 tot 1998 te zien als televisieserie. Die serie was op zijn beurt gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van R.L. Stine, waarvan tussen 1992 en 1997 maar liefst 62 boeken verschenen. Het gaat daarbij telkens om horrorverhalen. En nu, 25 jaar nadat het laatste seizoen van de originele televisiereeks verscheen, komt Disney+ met een reboot.

Goosebumps

In de reboot van Goosebumps zullen we vijf tieners volgen die per ongeluk bovennatuurlijke krachten loslaten op de wereld. Ze moeten samenwerken om deze terug te verzamelen. Maar ondertussen ontdekken ze ook geheimen uit de jonge jaren van hun ouders.

De nieuwe reeks zal inspiratie halen uit de boeken Say Cheese and Die!The Haunted MaskThe Cuckoo Clock of DoomGo Eat Worms! en Night of the Living Dummy uit de Goosebumps-reeks. Justin Long (Barbarian), Rachael Harris (Lucifer), Zack Morris (EastEnders), Isa Briones (Star Trek: Picard), Miles McKenna (Guilty Party), Ana Yi Puig (Gossip Girl) en Will Price (The Equalizer) zullen in de reboot te zien zijn.

Het nieuwe seizoen van Goosebumps zal bestaan uit tien afleveringen, waarvan de eerste vijf vanaf nu te vinden zijn op Disney+. De volgende vijf verschijnen volgende week, op vrijdag 20 oktober, op de streamingdienst.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Goosebumps:

Meer
Lees meer...