Grote finale ‘Klopjacht’ komt eraan; Jasper en Brieuc staan oog en oog met speurders

De finale van Klopjacht komt er dit weekend aan. De laatste weken konden de speurders al heel wat voortvluchtigen vatten, maar toch zijn er nog twee duo’s op de vlucht. Zij zullen in de laatste rechte lijn naar het extractiepunt extra voorzichtig moeten zijn. Zeker wanneer ook de speurders op de hoogte zijn van de eindlocatie.

Twee duo’s maken nog kans op de eindoverwinning in Klopjacht. Zowel Brieuc & Jasper als Meredith & Marisya kunnen de speurders nog te slim af zijn in de allerlaatste aflevering. Maar daarbij zullen ze wel voorzichtig moeten zijn. Om het spel te winnen moeten ze zich namelijk naar een heel specifiek extractiepunt begeven. Een punt waar ook de speurders naartoe lijken te trekken.

Oog in oog

In de vorige twee seizoenen hebben fans van Klopjacht de twee mogelijke uitkomsten al eens van dichtbij gezien. Het eerste seizoen kende enkele winnaars, maar in het tweede seizoen werd iedereen voor het extractiepunt opgepakt. Dat laatste is iets wat de kandidaten deze keer absoluut willen vermijden.

Maar toch lijkt het nog heel spannend te worden in de grote finale. In een preview zien we zo hoe Jasper en Brieuc oog in oog staan met speurder Jeremy. Het koppel bevindt zich in een restaurant wanneer ze zien dat de politie voor de deur staat. Wanneer de agent binnenkomt kunnen de medeplichtigen hem net genoeg tegenhouden zodat Jasper en Brieuc opnieuw kunnen vluchten. De vraag daarbij is of ze ver genoeg geraken voordat ze worden opgepakt.

Bekijk de preview hier:

De finale van Klopjacht is zondag om 20 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...