‘Klopjacht’ gaat voorlaatste week in, halen beide duo’s de finale?

Het is bijna tijd voor de grote finale van Klopjacht. De voorbije weken sloegen opnieuw heel wat duo’s op de vlucht, maar ondertussen blijven er nog maar twee van hen over. Anderen werden al gevat door de speurders, die er ook deze keer op gebrand zijn om de andere duo’s te vangen.

De laatste dagen van Klopjacht gaan in en de speurders doen er alles aan om de laatste overgebleven kandidaten te vatten. Jasper & Brieuc en Meredith & Marisya zijn nog op de vlucht en hebben geen idee of de speurders net dichtbij of veraf zijn.

Klopjacht

Vorige week zagen we hoe Kiala en Tine gevat werden tijdens de busactie en ook daarvoor waren de speurders de deelnemers telkens iets te slim af. Maar toch zijn er nog steeds twee duo’s die rechtop staan en zich ondertussen in een rechte lijn naar de finale bevinden. Daarvoor moeten ze wel deze aflevering nog zien te overleven, en daarbij halen de speurders alvast alles uit de kast.

Net zoals in het vorige seizoen doet een soort van kliklijn zijn intrede in de nieuwe aflevering. Die was er dit seizoen niet van in het begin, maar ondertussen lijkt het de speurders wel een goed plan om anderen te laten meezoeken. Zo verspreiden ze een opsporingsbericht om tips te verzamelen over Jasper & Brieuc. De vraag is of dat genoeg zal zijn om het duo ook echt te pakken te krijgen voor de grote finale.

Klopjacht is elke zondag om 20 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...