‘Klopjacht’: Jasper en Brieuc leerden 100 contactgegevens vanbuiten

Het nieuwe seizoen van Klopjacht is druk aan de gang. Ondertussen hebben de speurders al enkele vluchters kunnen onderscheppen, maar de meeste zijn nog steeds op de vlucht. Ook in de aflevering van komende zondag zitten de speurders er weer dicht bij, maar om hun kansen te vergroten hebben Jasper en Brieuc alvast een masterplan uitgedokterd.

Enkele vluchters zijn al gevat, maar de anderen gaan rustig verder met het spel. Zij proberen nog steeds om 400 uur uit de handen van de speurders te blijven en op het einde een extractiepunt te bereiken. Als ze op de laatste dag op dat punt veilig aankomen, hebben ze het spel gewonnen. Maar daar moeten ze wel de nodige strategieën voor bedenken.

Klopjacht

In de eerste drie afleveringen van Klopjacht zagen we al hoe Polle, Roxan, Ann-Sophie, Jonna en Kevin al werden opgepakt. Ook tijdens de trip van alle duo’s naar Leuven werd het even spannend, maar daar werd tot nu toe nog niemand gevat. Al leek het bij Yves en Katrien wel enorm nipt te worden.

Jasper en Brieuc hebben de tocht naar Leuven dan wel weer overleefd, zij bereiden zich in de volgende aflevering alvast op alles voor. De tocht is namelijk nog lang niet gedaan en de duo’s zullen extra voorzichtig moeten zijn als ze niet gevat willen worden.

100 adressen en 60 telefoonnummers

In het geval van het jonge koppel hebben ze als voorbereiding op het programma maar liefst 100 adressen en 60 telefoonnummers vanbuiten geleerd. Ze hebben hun vlucht dus echt tot op de puntjes voorbereid en nemen daarbij geen enkel risico.

De telefoonnummers en adressen zijn die van vrienden, kennissen, vrienden van vrienden en verre familie. De taken zijn alvast verdeeld, want Jasper leerde alle nummers en Brieuc stond in voor de adressen.

Bekijk de preview hier:

Klopjacht is elke zondag om 21 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...