‘Klopjacht’: Voortvluchtigen proberen zich te vermommen om naar Leuven te gaan

In de derde aflevering van Klopjacht, die zondagavond te zien is op Play4, zullen de deelnemers naar Leuven moeten gaan om een tip over het extractiepunt op te halen. Maar dat houdt natuurlijk een gigantisch risico in. Want met ondertussen al vijf gevatte voortvluchtigen kunnen ook de speurders weten dat iedereen verwacht wordt in Leuven.

De eerste twee afleveringen van het derde seizoen van Klopjacht waren al heel succesvol voor de speurders. Enkele uren na het start van de vlucht konden zo al Polle en het jonge duo Roxan en Ann-Sophie gevat worden. Vorige week kregen we dan ook te zien hoe de Jonna en Kevin de speurders te hard probeerden uit te dagen, wat hun eigen ondergang betekende. En ook in de derde aflevering zouden er wel eens voortvluchtigen gevat kunnen worden, want iedereen zet koers naar Leuven.

Vermommingen

In het vorige seizoen van Klopjacht stond Mario oog in oog met de speurders, waarbij ze hem niet konden herkennen. Mario had namelijk zijn kenmerkende baard afgeschoren waardoor hij bijna volledig onherkenbaar was. En ook dit jaar proberen de kandidaten zich te vermommen.

Alle voortvluchtigen moeten in de volgende aflevering naar Leuven gaan om een tip op te pikken over het extractiepunt. Hoewel Polle de speurders op een dwaalspoor probeerde te zetten, zijn er ondertussen nog vier voortvluchtigen opgepakt. En die kunnen mogelijk wél verklappen waar iedereen op dezelfde dag moet zijn. De voortvluchtigen nemen dus geen enkel risico, waarbij ze zich allemaal proberen te vermommen.

Jasper gaat voor de look van een strenge schooljuf. Meredith gaat voor een Karen-kapsel en haar zus Marisya meet zich een froufrou aan. De zussen proberen de speurders ook op een dwaalspoor te zetten met een valse gebroken arm. Ook vriendinnen en ex-collega’s Kiala en Tine gaan dan weer voor een plaksnor. Of deze vermommingen ook écht werken, zullen we zondag te zien krijgen in de derde aflevering van Klopjacht.

Bekijk hier de teaser voor de derde aflevering van Klopjacht:

Klopjacht is elke zondag om 21 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...