‘Klopjacht’: Speurders proberen duo’s net voor de finale in de val te lokken, zonder succes

Het is bijna zover. Volgende week is het tijd voor de grote finale van het derde seizoen van Klopjacht. In de laatste rechte lijn naar die finale zagen we gisteren hoe de speurders hun uiterste best deden om toch nog een duo te pakken te krijgen. Ze richtten hun pijlen daarbij vooral op Jasper en Brieuc, maar zowel zij als Meredith en Marisya konden ontsnappen. Beide duo’s zijn dus nog steeds op de vlucht.

De voorbije weken sloegen heel wat duo’s op de vlucht, maar ondertussen blijven er nog maar twee van hen over. In de laatste aflevering leek het even spannend te worden voor de overgebleven duo’s, maar toch zijn ze kunnen ontsnappen. Zowel Jasper & Brieuc als Meredith & Marisya zetten nu koers richting Hasselt, waar de grote finale zal plaatsvinden.

Klopjacht

Vorige week zagen we hoe Kiala en Tine gevat werden tijdens de busactie en ook daarvoor waren de speurders de deelnemers telkens iets te slim af. Maar toch zijn er nog steeds twee duo’s die rechtop staan en zich ondertussen in een rechte lijn naar de finale bevinden. Dat betekent dus dat er tijdens de voorlaatste aflevering niemand werd gevat.

Maar toch werd het wel even spannend. De speurders zaten Jasper en Brieux namelijk écht op de hielen. Om hen te kunnen vatten, zonden ze zelfs een opsporingsbericht uit. Eentje waar ze wel wat respons op kregen, maar niets kon hen jammer genoeg verder helpen.

Grote finale

Dat betekent dus dat de twee duo’s allebei in de finale van volgende week zitten. Daarin moeten ze zich verplaatsen naar Hasselt, al weten ze nog niet precies wat hen daar staat te wachten. Het zal alleszins spannend worden, want ook de speurders lijken ongeveer te weten waar ze heen moeten.

In een kort voorstukje aan het einde van de aflevering zien we alvast dat de twee duo’s zich opnieuw in een legervoertuig lijken te bevinden en dat de speurders hen écht op de hielen zitten. Of een duo erin zal slagen om het extractiepunt te bereiken zonder opgepakt te worden, zien we volgende week in de finale.

Klopjacht is op zondag om 20 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...