‘Klopjacht’: Kunnen Katrien en Yves opnieuw op het nippertje ontsnappen aan de speurders?

Klopjacht komt stilaan in de cruciale fase. Daarbij wordt de spanning en de strijd tussen de speurders en de voortvluchtigen opgedreven. Die eersten denken in de komende aflevering eindelijk Yves en Katrien gevonden te hebben, maar dat lijkt opnieuw niet het geval te zijn.

Nadat de speurders een sterke start kenden in Klopjacht en in enkele uren drie voortvluchtigen konden oppakken, halen de vluchters nu al enige tijd de bovenhand. Op de elfde dag zijn er namelijk nog steeds vier duo’s voortvluchtig, waardoor de speurders een versnelling hoger schakelen.

Problemen

Zij richting zich daarbij volledig op Yves en Katrien. Die hebben namelijk een groot probleem. De voortvluchtigen moeten hun volgende tip over het extractiepunt oppikken op een bus in Wallonië. Ze krijgen daarvoor maar één rit van de bus de tijd. Het is sowieso al een aartsmoeilijke taak en daarnaast ook een enorm risico als de speurders dit te weten komen. Maar voor Katrien en Yves wordt het nog moeilijker. Zij raakten namelijk hun kaartje met de URL van de website kwijt en weten dus niet eens dat ze de volgende tip op de bus moeten vinden. En zonder deze tip wordt het waarschijnlijk onmogelijk om het extractiepunt te vinden.

Dat feit in combinatie met informatie van het netwerk van Tine en Kiala levert de speurders belangrijke informatie op. Zij hopen zo eindelijk Katrien en Yves te pakken te krijgen, maar in een preview van Klopjacht zien we dat dat toch niet zo makkelijk is.

Bekijk het fragment uit Klopjacht:

Klopjacht is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...