Gustaph lost videoclip voor nieuwe single ‘Already Know’

Gustaph is helemaal terug na zijn succes op het afgelopen Eurovisiesongfestival. Met Already Know heeft hij namelijk een opvolger uit voor Because of You. Zijn nieuwe single heeft nu ook videoclip en die brengt je nog meer in de sfeer van de jaren 90.

Iets meer dan een half jaar geleden verbaasde Gustaph heel wat mensen én zichzelf door met Because of You zevende te worden op het Eurovisiesongfestival in Liverpool. Dat succes zorgde ervoor dat de zanger nieuwe muziek even uitstelde. Hij had namelijk heel wat optredens te doen en zag zijn grote hit ook al bijna 18 miljoen streams behalen op Spotify.

Already Know

Maar begin deze maand kwam hij dan toch met een nieuwe single: Already Know. Dat lied is aan de ene kant een break-upsong, maar aan de kant nodigt het je uit om dat liefdesverdriet van je af te dansen op de dansvloer. “Tristesse op een euforische beat”, zoals Already Know beschreven wordt bij de officiële aankondiging.

“Ik hou van heartbreak on the dancefloor. Het is bizar, maar wanneer je danst komen de lyrics vaak nog harder binnen, wat voor een geweldige ontlading zorgt”, legt Gustaph uit. Already Know gaat over een aanslepende slechte relatie waarbij je uiteindelijk toch zelf de knoop doorhakt om het gedaan te maken.

Already Know kreeg vandaag ook een videoclip die geregisseerd is door Roen Lommelen, de echtgenoot van Gustaph. Hij bracht perfect de vibe uit de jaren 90 op beeld met computeranimaties uit die tijd en heel veel gekloonde dansende Gustaphs.

Bekijk hier de videoclip van Already Know van Gustaph:

Meer
Lees meer...