‘Harry Potter’-acteur Alfred Enoch komt naar FACTS

Begin dit jaar vond de lente-editie van FACTS plaats in Gent, maar ook in de herfst zal het evenement terugkeren. Op 22 en 23 oktober kunnen fans van fantasy, games en series terug terecht in de Flanders Expo voor een weekend vol Q&A’s, fotoshoots en handtekeningensessies. Nadat FACTS eerder al twee namen bekendmaakte, liet het vandaag ook weten dat acteur Alfred Enoch aanwezig zal zijn.

Volgende maand is het terug tijd voor FACTS in de Flanders Expo in Gent. Daar komen fans van verschillende films, series en games samen om hun passie met anderen te delen. Tijdens het weekend is er natuurlijk ook plaats voor bezoekjes van bekende acteurs. Eerder maakte het evenement al bekend dat acteurs Eliza Taylor (The 100) en Billy Boyd (The Lord of the Rings) aanwezig zouden zijn, en nu komt daar ook Alfred Enoch (Harry Potter) bij.

Alfred Enoch

Acteur Alfred Enoch komt naar België. De 33-jarige “Alfie” werd als klein jongetje vooral bekend door zijn rol als Dean Thomas, in het Nederlands Daan Tomas, in de Harry Potter-films. Hij was van de allereerste tot de allerlaatste film te zien als een van de klasgenoten van Harry.

Na zijn Harry Potter-avontuur was Enoch te zien in de populaire misdaadserie How To Get Away With Murder als Wesley Gibbins. Die serie was zes seizoenen lang te zien op de Amerikaanse zender ABC en won verschillende awards. Daarnaast is de acteur vooral actief in de Britse theaterwereld.

FACTS

Tijdens FACTS zal Enoch twee dagen aanwezig zijn voor handtekeningen en fotoshoots. Op beide dagen is er ook een Q&A. Voor een handtekening of foto betaal je 35 euro. De Q&A zit inbegrepen in je toegangsticket. De komende weken zal FACTS zonder twijfel nog een aantal nieuwe namen bekendmaken. Tickets kan je hier vinden.

Meer
Lees meer...