Harry Styles wordt dan toch niet de prins in ‘De Kleine Zeemeermin’

Harry Styles gaat niet de prins spelen in de remake van De Kleine Zeemeermin. Harry was vereerd toen de productie hem vroeg voor de rol, maar bedankte vriendelijk voor de nieuwe Disneyfilm.

Volgens de Wrap, een magazine dat het leven van de sterren in Hollywood volgt, heeft Harry Styles de rol als prins in de live-action film van De Kleine Zeemeermin geweigerd. “Harry was vereerd om mee te spelen in de film, maar weigerde respectvol de rol als prins”, vertelt de productie aan The Wrap.

Vijf dingen die je nog niet wist over De Kleine Zeemeermin.

Eerder deze week raakte bekend dat Harry Styles de rol als prins wel op zich zou nemen. Hij zou de tegenspeler worden van Halle Bailey die Ariel speelt in de film. Die informatie blijkt dus niet waar. Wie de prins uiteindelijk wel wordt, is nog niet bekend.

https://www.instagram.com/p/Byl5oj1ALjr/

Halle Bailey

Over de nieuwe Ariel aka Halle Bailey was de afgelopen tijd veel commotie. Vele Disneyfans konden namelijk niet geloven dat Disney voor een zwarte actrice koos voor de rol van Ariel. In de tekenfilms is ze blank met rood haar, het tegenovergestelde van de nieuwe Ariel. Maar verandering van spijs doet eten.

Tekenfilm

De Disneyklassieker uit 1989 is dé animatiefilm die Disney nieuw leven inblies. In 2015 kende de film zijn comeback op het witte doek bij ons. Kinepolis lanceerde toen een poll om te stemmen op je favoriete Disneyfilm en het publiek koos massaal voor de roodharige prinses. De animatiefilm won trouwens twee Oscars voor ‘Beste Originele Muziek’ en ‘Beste Originele Song’ (Under The Sea). Wij zijn benieuwd hoe Disney De Kleine Zeemeermin in een nieuw jasje steekt.

Meer
Lees meer...