Harvard University biedt 64 vakken gratis online aan

Wil jij je tijdens deze lockdown nuttig bezig houden door je kennis uit te breiden? Dan heeft Harvard University dé perfecte oplossing! De Amerikaanse universiteit heeft nu 64 vakken gratis opengesteld voor geïnteresseerden.

Neem deel aan verschillende vakken gedurende 15 weken en word (voor even) een echte student aan Harvard.

Programma

Er zijn verschillende onderwerpen waar je je in kan verdiepen. Het gaat om vakken over programmeren, gezondheid en medicijnen, sociale wetenschappen, computerwetenschappen, kunst en design, bedrijfs- en humanewetenschappen en nog veel meer. De lessen zijn volledig gratis, maar ze vereisen wel betrokkenheid van de studenten. Het is dus de bedoeling dat je de lessen actief volgt. Per cursus worden er ook programma’s gegeven waar je de duur, de tijdsbesteding, het tempo en de moeilijkheidsgraad kan kiezen. Voor je aan de cursus kan beginnen, moet je wel nog een aanvraag indienen.

Bekijk via deze link de catalogus en schrijf je in!

Verschillende initiatieven

Sinds de corona-uitbraak hebben er heel wat instellingen en bedrijven verschillende initiatieven opgestart tegen de verveling. Zo kan je je bijvoorbeeld ook aanmelden voor gratis online fotografielessen van Nikon. Dankzij deze gratis initiatieven kunnen we ons toch productief bezig houden in tijden van lockdown.

Meer
Lees meer...