‘Heels’: Tweede seizoen van geprezen reeks met Stephen Amell en Alexander Ludwig krijgt trailer

De vaak bejubelde serie Heels is bijna terug voor een tweede seizoen. Daarin zien we hoe Jack Spade (Stephen Amell) de worstelcompetitie van zijn vader probeert te doen overleven terwijl hij een zoveelste ruzie met zijn weggelopen broer Ace Spade (Alexander Ludwig) moet oplossen. Het tweede seizoen van Heels kreeg zojuist een veelbelovende trailer.

Bijna twee jaar geleden verscheen de serie Heels. Omdat het hier gaat om een reeks van Starz, die bij ons te zien is op de minder bekende streamingdienst MGM+, kreeg Heels in ons land niet veel aandacht. In andere landen kon de serie wel op heel wat positieve reacties rekenen. Zo pronkt Heels op Rotten Tomatoes nog steeds met 96 procent op de Tomatometer en een score van 92 procent van het publiek.

Jack en Ace Spade

Heels vertelt het verhaal van de twee broers Jack Spade (Stephen Amell) en Ace Spade (Alexander Ludwig) die de lokale worstelorganisatie DWL hebben overgenomen van hun overleden vader. Jack is de familieman die verantwoordelijke is voor de zakelijke kant, terwijl Ace de badboy is die nog losbandig leeft. In de ring zijn hun rollen echter omgekeerd. Ace is daar de ‘face’, ofwel de populaire held, terwijl Jack de ‘heel’ is, ofwel de vijand die iedereen haat. Om het publiek te entertainen komen die rollen echter onder spanning te staan. Bovendien zorgen de activiteiten tijdens het worstelen ook voor spanningen in de privérelatie tussen de broers.

In het tweede seizoen van Heels is de rivaliteit tussen Jack en Ace opnieuw op een hoogtepunt, waarna Ace nogmaals de worstelorganisatie verlaat. Naast de problemen in DWL moet Jack ook zijn problemen thuis proberen op te lossen. Tot slot moet hij ook een manier vinden om Crystal Tyler (Kelli Berglund) te gebruiken in de worstelcompetitie.

Bekijk hier de trailer van Heels seizoen 2:

Het tweede seizoen van Heels verschijnt vanaf vrijdag 28 juli.

Meer
Lees meer...