Het effect van Q-music op Lily Allen: topless dansen in corrigerend ondergoed

Lily Allen was gisterenavond te gast in The Qube van Q-music en dat zullen we geweten hebben. De populaire radiozender heeft immers een bijzonder ‘vreemd’ effect op de Britse diva… 

Naar de reden hebben we het raden, maar voor, tijdens of na het optreden voelde Lily plots een onweerstaanbare drang om in haar kleedkamer een bizar dansje op te voeren. Met haar handen voor haar borsten en enkel spanx ondergoed om haar lijf zien we de mama van twee willekeurige woordjes meerappen op Drake’s hit Started From The Bottom.

Het resultaat plaatste de 29-jarige zangeres uiteraard zelf op Instagram met de woorden “Cool mum. #drakespanxdance”.

 Nu ja, cool, het is maar hoe je het bekijkt zeker…

Even ervoor plaatste ze al een gelijkaardig filmpje. Mét kleren toen:

Oh jawel, Lily Allen is na haar jarenlange afwezigheid duidelijk van plan om in de spotlights te blijven staan. Wees voorbereid op het ergste, lieve wereld.

Naast de aandachttrekkerij achter de schermen, maakt Lily natuurlijk ook nog altijd muziek. Begin deze maand bracht ze met Sheezus haar derde studioalbum uit. In de kleine concertzaal van Q-music trakteerde de Britse de luisteraars zowel op oude hits als op nieuw materiaal. En daarmee wond ze het publiek probleemloos rond haar vinger:

Het volledige album kan je hieronder beluisteren:

Meer
Lees meer...