‘Het Huis Anubis’ binnenkort te zien op Streamz

Streamz komt met geweldig nieuws voor fans van Het Huis Anubis. Vanaf volgende maand kan je op de streamingdienst namelijk kijken naar alle vier seizoenen van Het Huis Anubis. De reeks liep van 2006 tot 2009 maar kende vorig jaar een heropflakkering door de reünie van de acteurs op de ‘Studio 100 SingAlong’ in het Sportpaleis.

“Eén mysterie, duizend vragen”: maar daarvan is er nu eentje beantwoord. De vraag: “Waar kan ik Het Huis Anubis herbekijken?”, die elke fan van de reeks zich hoogstwaarschijnlijk wel al eens heeft gesteld. En daar is nu dus een duidelijk antwoord op. De streamingdienst Streamz zal alle vier seizoenen van de reeks namelijk toevoegen aan de catalogus vanaf donderdag 4 april 2024.

Het Huis Anubis

Het Huis Anubis is een Vlaams-Nederlandse reeks van Studio 100. De serie ging in 2006 in première op Nickelodeon en groeide al snel uit tot een groot succes in Vlaanderen en Nederland. Naast vier seizoenen kreeg de serie zo ook nog drie films en verschillende boeken.

Dat de reeks bijzonder populair was en nog steeds is, werd eind vorig jaar duidelijk tijdens de ‘Studio 100 SingAlong’. Daar stond de grote reünie van de acteurs van de reeks op de affiche en dat zorgde voor een enorme golf van nostalgie bij heel wat Vlaamse en Nederlandse twintigers en dertigers, die opgroeiden met de serie. En dus kunnen nu dus de reeks nog eens herbekijken via Streamz.

Bekijk hier de aankondiging van Streamz:

De vier seizoenen van Het Huis Anubis worden op donderdag 4 april 2024 toegevoegd aan de catalogus van Streamz.

Meer
Lees meer...