‘Het Onbekende’ gaat volgende week van start op VTM: Bekijk de trailer hier

Vanaf volgende week is het nieuwe mysterieuze programma Het Onbekende te zien op VTM. Daarin gaat presentator Axel Daeseleire met een groep mensen op schok en daarbij kunnen bepaalde dilemma’s hun hele avontuur veranderen.

In Het Onbekende zal een groep onbekende Vlamingen beginnen aan een onbekende reis. De volledige reeks is al te zien op Streamz, maar vanaf volgende week maandag, 26 februari, is het programma ook te zien op VTM. De zender maakte vorige week alvast de kandidaten bekend.

Het Onbekende

Vorig jaar kregen we Bestemming X te zien, dit voorjaar gaat het om een ander nieuw mysterieus programma: Het Onbekende. Dat programma begint met negen kandidaten en neemt hen mee op misschien wel het grootste avontuur van hun leven. Wat daarbij precies staat te gebeuren, weet niemand.

Elke dag worden de deelnemers namelijk verschillende keren voor dezelfde keuze gesteld: het bekende of het onbekende? Aan de hand daarvan gaat het spel verder en wordt bepaald wie er uiteindelijk als grote winnaar uit de bus zal komen. Maar voor dat zover is, moet het programma natuurlijk eerst nog van start gaan.

Eerste beelden

De eerste aflevering op VTM is voor maandag 26 februari. Om de kijkers warm te maken, deelde de zender alvast een eerste trailer. Daarin zien we de kandidaten al aan het werk bij een opdracht én moeten ze al een eerste keer kiezen tussen het bekende en het onbekende.

Dat brengt ook meteen een minder leuke beslissing met zich mee, want de deelnemers moeten al meteen iemand uit de groep verbannen. “Het is volledig f*cked up“, is er al te horen in de video.

Het Onbekende is vanaf 26 februari elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...