DJ maakt hilarische remix van Ben Shapiro die lyrics van ‘WAP’ voorleest

Het nummer WAP van Cardi B feat. Megan Thee Stallion heeft een nieuwe versie gekregen. Nadat de conservatieve presentator Ben Shapiro de lyrics van het nummer aan een kritische lezing onderworp, heeft DJ iMarkkeyz van die voordracht nu een remix gemaakt en die is hilarisch.

Tot groot ongenoegen van Carole Baskin brachten Cardi B en Megan Thee Stallion vorige week de clip van hun nieuwste nummer WAP uit. Waar Carole Baskin haar twijfels had bij de clip voor het nummer, fronste Ben Shapiro vooral zijn wenkbrauwen bij het lezen van de lyrics van het nummer.

WAP

Positief of negatief, iedereen heeft wel een mening over WAP, het nieuwe nummer van Cardi B feat. Megan Thee Stallion. De conservatieve Ben Shapiro, die ook zijn eigen talkshow The Ben Shapiro Show heeft, ging grondig door de lyrics van het nummer en stelde zich daar duidelijk enkele vragen bij. Het hilarische fragment waarin hij de tekst van het nummer onder de loep neemt, ging de wereld rond.

De tekst is namelijk rijkelijk gevuld met het “woord voor vrouwelijke genitaliën” dat Ben Shapiro steevast omschrijft als het “P-word“. De voordracht door Ben Shapiro werd volop gedeeld en groeide al snel uit tot een meme die DJ iMarkkeyz inspireerde voor een remix.

Remix

Dus ging DJ iMarkkeyz met het fragment van Ben Shapiro aan de slag. Hij gooide er de beats van WAP onder en het resultaat is hilarisch. Bereid je maar voor op veel “P-word“.

IMarkKeyz vertelde al aan Variety wat hem inspireerde om de remix te maken. “Toen ik de video bekeek wist ik niet dat hij dieper inging op het nummer, ik dacht gewoon dat hij er fan van was. Maar toen ik de volledige video gezien had, had ik door dat dat niet zo was. Hij is eigenlijk tegen het nummer, daarom heb ik er mijn eigen draai aan gegeven zodat het lijkt alsof hij wel fan is.”

Beluister hier de remix:

https://www.instagram.com/tv/CDurLiVA4OR/
Meer
Lees meer...