Hongseok (PENTAGON) verlaat als zesde lid Cube Entertainment

Nadat vorige maand Yeo One, Yan An, Yuta, Kino en Wooseok van Pentagon besloten om het agentschap Cube Entertainment te verlaten, volgt nu ook Hongseok. De vijf leden die de groep vorige maand verlieten, maakten wel duidelijk dat dit niet het einde van Pentagon betekent.

Pentagon bestond vorige maand, op 10 oktober 2023, precies zeven jaar. Dat is een belangrijke verjaardag in K-poptermen. Aangezien een K-popcontract volgens de wet maximum zeven jaar mag duren, zijn de meesten dat ook. Wanneer een groep dus zeven jaar bestaat, moeten de artiesten kiezen of ze hun contract verlengen of andere oorden opzoeken. De negen leden van Pentagon kwamen dus ook voor die keuze te staan.

Pentagon

Aan de vooravond van hun zevende verjaardag besloten vijf leden van Pentagon al om hun contract met Cube Entertainment niet te verlengen. Het ging toen om Yeo One, Yan An, Yuto, Kino en Wooseok. Yeo One en Kino bevestigden wel meteen dat ze lid blijven van Pentagon.

Op dat moment bleven Jinho, Hui, Hongseok en Shinwon dus nog bij Cube Entertainment. Maar nu laat Cube Entertainment weten dat ook Hongseok het agentschap verlaat. “Na veel discussies en gesprekken over zijn toekomst hebben we samen besloten om zijn exclusieve contract te beëindigen.” Het agentschap bedankt de zanger voor zijn tijd bij het agentschap en laat weten dat ze hem zullen blijven steunen in de toekomst.

Hongseok deelde op zijn Instagram Story zelf ook een boodschap voor zijn fans. “Dankzij Cube Entertainment heb ik deel kunnen uitmaken van het team genaamd Pentagon en heb ik er nieuwe broers bijgekregen. Maar bovenal heb ik veel gelukkige momenten beleefd met Universe (de fans van Pentagon, red.). Ik zal jullie blijven verrassen in de toekomst. Bedankt voor alles!.”

Meer
Lees meer...