Hui (Pentagon) neemt deel aan ‘Boys Planet’

Volgend jaar pakt de Zuid-Koreaanse zender Mnet uit met Boys Planet, de mannelijke tegenhanger van Girls Planet 999. Het gaat om een talentenjacht waaruit uiteindelijk een gloednieuwe boyband gevormd zal worden. In de aankondigingsvideo zijn al enkele bekende gezichten te zien.

Vanaf donderdag 2 februari 2023 gaat Boys Planet van start. Daarin zullen 95 jongemannen het tegen elkaar opnemen om een plekje in een gloednieuwe K-popgroep te veroveren. Het gaat zo dus eigenlijk om de mannelijke versie van Girls Planet 999, het programma dat Kep1er vormde. In die reeks waren ook al enkele bekende gezichten te zien en dat zal nu ook het geval zijn bij Boys Planet. Dit zijn de opvallendste deelnemers.

Hui van Pentagon

Het bekendste gezicht dat opduikt in de video is Hui. Hij debuteerde in 2016 als lid van Pentagon. Daarnaast is hij ook bedrijvig als producer. Zo heeft hij al hits als Energetic van Wanna One en Twilight van WEi op z’n naam staan. Hui is op dit moment 29 jaar oud en keerde vorige maand terug na zijn verplichte legerdienst. Hij zal dus waarschijnlijk een van de oudste deelnemers van Boys Planet zijn.

Maar Hui is niet de enige bekende deelnemer. Zo zullen ook Hwanghee en Xiao van Up10tion te zien zijn in Boys Planet. Zij maakten hun debuut al in 2015. Andere deelnemers die al een groep hebben zijn Keita van Ciipher en Seowon en Jiho van NINE.i. Verder zullen ook Woonggi en Jerome hun kans wagen. Zij maakten tot eerder dit jaar deel uit van de groep TO1. De Amerikaans-Filipijnse Jay Chang is bekend als lid van M.O.N.T Arena en FM Camp.

Bekijk hier alle deelnemers van Boys Planet in actie voor het titelnummer 난 빛나 (Here I Am):

Meer
Lees meer...