‘House of Gucci’ met Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto en Al Pacino krijg eerste trailer

Lady Gaga zal binnenkort te zien zijn in de hoofdrol in de nieuwe film House of Gucci. Daarin speelt ze aan de zijde van onder andere Adam Driver, Jared Leto en Al Pacino. De film gaat over de moord op de voormalige Gucci-topman Maurizio Gucci en werd niet in dank afgenomen door de familie Gucci.

De film House of Gucci vertelt het verhaal van Maurizio Gucci, die in 1995 vermoord werd. De film gaat vooral in op de nasleep van die moord en de impact ervan op het mode-imperium.

House of Gucci

Voor de film kruipt Adam Driver (Girls, Star Wars: The Last Jedi) in de huid van Maurizio Gucci. Lady Gaga speelt zijn echtgenote Patrizia Reggiani, die in 1996 vervolgd werd voor het plannen van de moord op Maurizio. In de film zullen we dus zien hoe Patrizia de moord plande en uiteindelijk tegen de lamp liep.

De film wordt geregisseerd door Ridley Scott (Blade Runner, Gladiator, The Martian) en is gebaseerd op het boek The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed.

Familie Gucci niet tevreden

De familie Gucci is niet te spreken over de film. Ze leverden wel kleding van het modelabel voor de film, maar gaven al aan dat ze “walgen van de cast”. Ze zijn vooral niet tevreden over Al Pacino, die de rol van Aldo Gucci zal spelen. Ze vinden dat hij “te dik, klein en lelijk” is om de rol van Aldo te spelen. “Mijn grootvader was een zeer knappe man, zoals alle mannen in onze familie”, zo klinkt het bij Patricia Gucci. “Groot, blauwe ogen en uiterst elegant. Nu wordt hij gespeeld door Al Pacino, die van zichzelf al niet de grootste is. Op de foto’s op de filmset ziet hij er dik, lelijk en klein uit, met grote bakkebaarden. Ronduit beschamend, want zo lijkt hij helemaal niet op mijn grootvader.

Ook Jared Leto (Paolo Gucci) krijgt ervan langs. Leto kreeg voor de rol een ouder uiterlijk, waarbij hij kalend is en ook dat is niet naar de zin van de familie Gucci. “Walgelijk, verschrikkelijk. Ik voel me nog steeds beledigd als ik hem zie als Paolo.”

Bekijk hier de trailer voor House of Gucci:

https://youtu.be/E6s3X1suEkQ
Meer
Lees meer...