‘House of the Dragon’ lost na sterke eerste aflevering spannende trailer voor vervolg van de reeks

De eerste aflevering van House of the Dragon van HBO kan meteen een gigantisch succes genoemd worden. Vooraf waren veel Game of Thrones-fans – ondanks goede recensies – voorzichtig om te enthousiast te worden over de eerste spin-off uit de wereld van Westeros. De seizoensopener vulde echter meteen alle verwachtingen in en wist miljoenen bezoekers wereldwijd te overtuigen. Zij zullen dan ook wekelijks vol spanning zitten wachten op het vervolg. Om dat wachten iets aangenamer te maken, deelde HBO een indrukwekkende trailer met als titel ‘Weeks Ahead‘.

In de iets meer dan twee minuten durende trailer krijgen we nog een beter beeld van wat ons als kijkers de komende weken te wachten staat in House of the Dragon. Zo krijgen we vooral Princess Rhaenyra Targaryen (Emma D’Arcy) te zien die vastberaden is, om tegen het advies van iedereen, de eerste vrouw te worden op de Iron Throne. Daarvoor zal ze doorheen House of the Dragon echter nog met heel wat vijanden moeten afrekenen.

Nieuwe hitreeks voor HBO

Het lijkt overigens al na amper één aflevering van House of the Dragon duidelijk dat HBO opnieuw een hitreeks te pakken heeft. De langverwachte eerste aflevering werd in de Verenigde Staten zo massaal bekeken dat het bij een deel van de gebruikers hun streamingdienst HBO Max zelfs tijdelijk deed crashen.

Bekijk de nieuwe veelbelovende trailer voor het vervolg van House of the Dragon:

House of the Dragon is iedere zondag in de VS te zien op HBO Max en bij ons via Streamz telkens om 3 uur op de nacht van zondag op maandag.

Meer
Lees meer...