‘House of the Dragon’: Na release eerste aflevering lost HBO trailer van rest van het seizoen

Het tweede seizoen van House of the Dragon is deze week van start gegaan op HBO Max en Streamz. Kijkers kregen daarbij meteen een spectaculaire eerste aflevering te zien die veel goeds belooft voor de komende week. Om ons nog meer warm te maken, deelde HBO zojuist een nieuwe trailer voor het vervolg het tweede seizoen.

Het tweede seizoen van House of the Dragon begon deze week waar het vorige eindigde. Zonder te veel te willen verklappen kunnen we zeggen dat de Blacks, onder leiding van Rhaenyra (Emma D’Arcy), de oudste dochter van Viserys, wraak willen voor de dood van haar zoon Lucerys Verlaryon (Elliot Grihault). Daarvoor kan ze rekenen op haar man Daemon Targaryen (Matt Smith) en het beruchte duo ‘Blood and Cheese’. Die laatsten zullen lezers van de boeken van George R.R. Martin ongetwijfeld bekend in de oren klinken.

Draken

Deze actie zal uiteraard zorgen dat de oorlog tussen de Blacks en de Greens verder zal ontaarden. Die laatsten staan onder leiding van Alicent Hightower (Olivia Cooke) en haar oudste zoon Aegon II (Tom Glynn-Carney), met de hulp van zijn broer Aemond Targaryen (Ewan Mitchell).

De zojuist gedeelde trailer toont echter dat we ons vooral aan een gevecht tussen de vele draken van House Targaryen kunnen verwachten. De seizoensfinale van het eerst seizoen toonde al aan dat Aemond zijn gigantische draak Vaghar niet onder controle heeft. Hoe bitsiger de strijd worden tussen beide fracties, hoe meer deze draken de strijd zullen overnemen.

Bekijk hier de trailer van de rest van het tweede seizoen van House of the Dragon:

Het tweede seizoen van House of the Dragon is iedere maandag te zien op HBO Max en Streamz.

Meer
Lees meer...