HYBE gaat met programma ‘R U Next?’ op zoek naar nieuwe K-pop meidengroep

HYBE heeft een nieuwe talentenjacht aangekondigd. In R U Next? zal het label op zoek gaan naar een nieuwe K-popgroep, die haar debuut zal maken onder het sublabel Belift Lab. Dat label is verantwoordelijk voor ENHYPEN dat op dezelfde manier gevormd werd.

Vanaf eind deze maand zal je in R U Next? kunnen volgen hoe een gloednieuwe K-popgroep gevormd wordt. In het programma zullen vrouwelijke trainees het tegen elkaar opnemen om een plekje te veroveren in een nieuwe meidengroep die haar debuut zal maken onder Belift Lab. De deelneemster zijn al een tijdje aan het trainen bij het label en bevinden zich nu dus in het laatste stadium voor hun mogelijke debuut.

R U Next?

R U Next? is een samenwerking van HYBE met de Zuid-Koreaanse zender JTBC. Het programma zal in première gaan om vrijdag 30 juni en zal bestaan uit tien afleveringen. Elke vrijdag zal er een aflevering verschijnen om 20.50 uur Koreaanse tijd, wat overeenkomt met vrijdag om 13.50 uur Belgische tijd.

Het programma kan dus gezien worden als de vrouwelijke tegenhanger van I-LAND, de talentenjacht waarin de boygroup ENHYPEN gevormd werd in 2020. Toch laten de makers weten dat het om een heel ander concept zal gaan. Het is voorlopig nog niet geweten wat de naam van de nieuwe K-popgroep wordt, wanneer de groep haar debuut zal maken en hoeveel leden de groep zal tellen.

De nieuwe groep wordt de eerste meidengroep van Belift Lab en de derde meidengroep die haar debuut zal maken onder een sublabel van HYBE, na LE SSERAFIM (Pledis) en NewJeans (ADOR). Belift Lab laat weten dat de opnames voor het programma reeds van start zijn gegaan.

Meer
Lees meer...