Iconische dinokoeken doen intrede in halve finale ‘Snackmasters’

Snackmasters is morgen al toe aan zijn eerste halve finale. Daarin neemt Jelle Beeckman, die eerder te zien was in De Verraders, het op tegen chef Timothy Tynes. Beiden versloegen in een eerste ronde al een sterrenchef. Deze keer wagen ze zich aan een iconisch koekje: de dinosauruskoek.

In Snackmasters gaan acht topchefs aan de slag om legendarische snacks na te maken. Op drie dagen tijd proberen ze een identieke kopie te maken van een bekende snack. Na drie dagen staan de chefs tegenover elkaar in de fabriek waar ze elk een perfecte kopie van de snack proberen te maken. Een driekoppige jury bepaalt wie de winnaar is.

Jelle Beeckman en Timothy Tynes

Ondertussen is het programma al toe aan zijn eerste halve finale. Daarin nemen Jelle Beeckman en Timothy Tynes het tegen elkaar op. Jelle Beeckman staat vooral bekend als onze eigen messy chef en kon in de vorige ronde sterrenchef Wout Bru verslaan tijdens het maken van de frisko.

Zijn tegenstander Timothy Tynes kon dan weer patissier Roger Vandamme verslaan. Dat deed hij met een bijna perfecte Lucifer. Maar nu staat hem dus een volledig andere missie te wachten.

Dinokoeken

In de eerste halve finale moeten de twee chefs de legendarische dinokoeken zien na te maken. Dat brengt bij beide chefs heel wat herinneringen met zich mee. In de fabriek van Lotus ontdekken Bockie en Mathieu dan weer dat je dankzij een briljante sorteermachine nooit twee dezelfde dinosaurussen in een zakje zal terugvinden. Maar de dino’s hebben wel allemaal één en dezelfde smaak. 

Die smaak moeten de twee chefs dus zien te vinden. Daarbij roept Jelle zelfs de hulp van zijn dochtertje in, want zij lijkt de expert op vlak van zoetigheden, chocolade en dinokoeken.

Bekijk de preview hier:

Meer
Lees meer...