Idris Elba duikt op in ‘Extraction 2’ naast boezemvriend Chris Hemsworth

Binnen tien dagen komt het vervolg op Extraction uit op Netflix. De tweede film van de franchise werd al besteld in mei 2020, maar komt er nu dus eindelijk echt aan. In de laatste beelden zien we naast hoofdrolspeler Chris Hemsworth ook nog een andere bekende kop opduiken. Niemand minder dan Idris Elba zal namelijk in de film te zien zijn.

In 2020 pakte Netflix uit met de grootschalige actiefilm Extraction met Chris Hemsworth in de hoofdrol. De film werd een groot succes voor de streamingdienst, waardoor de tweede film al snel besteld werd. Dat vervolg verschijnt op vrijdag 16 juni op Netflix.

Extraction 2

Op het einde van Extraction leek het erop dat Tyler Rake (Chris Hemsworth) overleden was, maar dat blijkt nu toch niet het geval te zijn. In de trailer horen we van Nik Kahn (Golshifteh Farahani) wel dat Tyler klinisch dood was. Ze vraagt hem dan ook om de reden te zoeken waarom hij toch nog leeft.

Dat lijkt Tyler Rake te vinden in een nieuwe opdracht die hij voorgeschoteld krijgt. De Australische Black Ops huursoldaat moet namelijk een familie redden uit de handen van een meedogenloze Georgische gangster. Bovendien wordt die familie vastgehouden in een gevangenis.

Idris Elba

In een nieuwe clip die Netflix gisteren deelde op de site Tudum, is al kort te zien hoe Rake de kinderen veilig probeert onder te brengen. Maar in diezelfde clip krijgen we ook voor het eerst acteur Idris Elba te zien. Hij vervoegt de cast nu dus officieel als “the Man in the Suit”. Hij is degene die Rake zijn nieuwe – misschien wel onmogelijke – opdracht zal voorschotelen.

Of zijn rol verder zal gaan dan een korte cameo, valt af te wachten. Maar hoe dan ook zorgt de toevoeging van Elba aan de cast voor een fijne reünie. Elba en Chris Hemsworth stonden namelijk jarenlang samen op de set van verschillende Thor-films. Daar speelde Elba de rol van Heimdall, de trouwste dienaar van Hemsworths Thor.

Bekijk de nieuwe clip uit Extraction 2 mét Idris Elba hier.

Meer
Lees meer...