IKEA opent slaapkamerconcept in Leuven

IKEA opent vandaag een pop-up-store in het centrum van Leuven. In tegenstelling tot eerdere tijdelijke winkels van het Scandinavische bedrijf, richt IKEA zich nu op de slaapkamer. En je kan deze keer ook effectief spullen onmiddellijk mee naar huis nemen, hoera!

IKEA-lovers kunnen vanaf vandaag terecht in de nieuwe pop-up store in Leuven. De Scandinavische meubelgigant richt zich op alles wat te maken heeft met slapen voor het nieuwe winkelconcept. Op die manier wil IKEA het belang van de goede nachtrust van zijn klanten benadrukken.

Niet de eerste pop-up

Het is niet de eerste keer dat IKEA een pop-up opent, want eerder waren er ook al concepten in Bergen, Brussel en Hasselt. Maar in Leuven kunnen klanten nu daadwerkelijk producten kopen en meenemen naar huis. In de vorige pop-ups kon je alleen maar naar producten gaan bekijken, waardoor het eerder een soort van showroom werd.

De pop-up van Leuven is anders. Die is maar liefst 500 vierkante meter groot en ligt in het centrum van de stad. Klanten kunnen specifieke informatie krijgen van de all-round medewerkers van IKEA. Die vertellen dan welke kleuren je best combineert en wat je zeker nodig hebt om je slaapkamer die extra touch te geven.

In de winkel kan je maar liefst tussen 150 verschillende producten kiezen. Zo varieert het assortiment van kussentjes en dekens tot heuse matrassen en bedframes. Die laatste twee kan je niet zomaar meenemen, maar worden binnen één à twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Workshops

Daarnaast organiseert IKEA ook verschillende workshops die allemaal draaien rond slaap. Verschillende experts delen dan tips & tricks om de slaapkwaliteit van IKEA-klanten te verbeteren. Als je wil deelnemen aan zo’n cursus is het wel belangrijk dat je een IKEA FAMILY lid bent. De eerste workshop “Ontdek jouw persoonlijke formule voor een goede nachtrust”, vindt alvast in het laatste weekend van september plaats.

IKEA pop-up
IKEA

Als je nu zelf je kot wil herinrichten of gewoon nóg een excuus om langs te gaan bij IKEA, dan heb je nu een goede reden om naar Leuven te trekken. Je kan van maandag tot zaterdag terecht in de pop-up in de Bondgenotenlaan 54 voor een shitload aan nieuwe slaapkamerspullen.

Meer
Lees meer...